LG Therma V Monobloc – jednostavno najbolje !!!

LG Therma V Monobloc jednostavan je za korišćenje i održavanje. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji ima izvanredan kapacitet grijanja, nisku emisiju CO2 i manju potrošnju energije u odnosu na druge sisteme grijanja, što donosi puno veći povraćaj investicije.

Šta je THERMA V R32 Monobloc?

LG Therma V Monobloc je najnoviji sistem toplotnih pumpi vazduh-voda, posebno dizajniran za nova domaćinstva i obnovu postojećih. Therma V Monobloc koristi dva obnovljiva izvora energije: vazduh i sunce. Može da obezbijedi grijanje, hlađenje i snabdijevanje toplom vodom na ekološki prihvatljiv i ekonomičan način. Kompletno rješenje za grijanje sa integrisanim glavnim komponentama lako se postavlja bez dodatnih kablova. Savršeno rešenje za nove zgrade koje se mogu kombinovati sa solarnim sistemom grijanja sa izvanrednim nominalnim kapacitetom grijanja i izuzetno niskim emisijama. LG toplotna pumpa sa vazdušnim hlađenjem sastoji se od unutrašnje jedinice i spoljne jedinice. Opremljena je naprednim kompresorom dizajnovanim da poveća gibanje spirale, što rezultira povećanjem ukupne efikasnosti i pouzdanosti. Ova toplotna pumpa sa vazdušnim hlađenjem daje više toplote od klasičnih sistema grijanja i hlađenja, što rezultira manjom potrošnjom energije.

Therma V R32 Monobloc obezbjeđuje pouzdano i snažno grijanje unutrašnjeg prostora. Može da radi i pri ekstremno hladnom vremenu, npr. na -25 °C. Štaviše, može da pruži izlaznu temperaturu vode od čak 65 °C. Uz pomoć aplikacije LG SmartThinQ™, korisnici mogu jednostavno da upravljaju sistemom grijanja, bilo kad, sa bilo kog mjesta. Daljinski pristup sistemu grijanja omogućava korisnicima maksimalan komfor.

Rješenje za grijanje „sve u jednom“ sa ugrađenim glavnim komponentama omogućava jednostavnu instalaciju, bez dodatnih radova na cijevima za rashladno sredstvo. Instalateri mogu jednostavno da obave provjeru ili servisiranje uklanjanjem svega 3 zavrtnja.

Povrh toga, sita za vodu sa žabicama instalirana su radi lakšeg pristupa situ. Kao rješenje za grijanje “sve u jednom”, spoljašnja jedinica Sistema Therma V R32 Monobloc sastoji se od 3 glavne komponente i to: pločasti izmenjivač toplote, pumpa za vodu A klase i ekspanziona posuda.