Poštovani prijatelji,

Naši aktivni I potencijalni poslovni partneri, te uvaženi članovi poslovne zajednice u Crnoj Gori, preduzeće Home Systems, jedan od regionalnih lidera među snabdjevačima termo-tehničkom opremom, želi podijeliti sa Vama informaciju da je iz razloga upravo izvršene nabavke više novih radnih mašina oglasilo prodaju jednog od svojih manjih a izuzetno očuvanih, I za korištenje I održavanje jako zahvalnih viljuškara. (slike u prilogu)

Radi se o viljuškaru:

JUNGHEINRICH

Model: EFG 113

Godina proizvodnje – 2007

Stanje: polovan, izuzetno očuvan,

Radni sati – 7175 sati

Težina – 2 905 kg

Dužina – 1,8 m

Širina – 1,05 m

Snaga podizanja – 1 250 kg

Visina podizanja – 3,3 m (1,2 t) lakše terete diže na 5 m

Visina pri vožnji – 2,1 m

Težište – 50 cm

Dužina viljuške – 1,15 m

Vrsta stuba – duplex

Bočno pomjeranje viljuške – da

Mjesto – Podgorica

Cijena – 7200 + pdv

Viljuškar posjeduje bateriju u izuzetnom stanju. Ofarban je nedavno u njegovu fabričku boju, a veliki servis mu je izvršen – 23.02.2021. Svo vrijeme je redovno održavan od strane ovlaštenog servisa. Ima kabinu, bočno pomjeranje viljuški, gume u solidnom stanju, a kupac će uz radnu mašinu dobiti I nešto potrošnog materijala za budući servis.  Redovni mali servisi rade se na 500-600 radnih sati. Posle dva „mala servisa“ ide „veliki servis“.

Za ljude koji nemaju iskustva sa električnim viljuškarima samo par dodatnih informacija.

Električni viljuškari imaju bitne prednosti u odnosu na dizel varijante. Najviše su traženi zbog uštede na gorivu a zbog čega se već duže vrijeme preduzeća u Evropi masovno oslobađaju dizelskih viljuškara. Jedno punjenje baterije ovog viljuškara košta nešto oko 3-4 Eur struje, dok dizel varijanta snagom uporedivog viljuškara za sat vremena potroši oko 3-5L goriva.. Električni viljuškar sa jednim punjenjem radi najmanje 8 sati neprekidnog rada, dok dizel varijanta na sat vremena potroši oko 5 Eur goriva. Na 6.000 radnih sati ušteda po jednom viljuškaru ove tonaže je je preko 15.000 Eur + troškovi održavanja dizela. Iz ovih razloga se svuda u EU izbacaju dizel varijante. Ukratko – preskupe su. Inače, sva elektronika i hidraulika je kod jednog i drugog ista.

O Jungheinrich-u kao brendu ne treba posebno govoriti – Jedan od vodećih njemačkih proizvođača viljuškara sa sjedištem u Hamburgu, tradicijom dugom preko 6 decenija i pouzdanom mrežom servisa svuda po Evropi i regionu.

Svi zainteresovani se za dodatne info mogu obratiti na kontakt tel: 069 123 167 I tom prilikom, ukoliko žele, dogovoriti vrijeme pregleda ove radne mašine.

Click here to add your own text